Zakažite termin

info@kozaric.ba     Nazovite nas: +387 33 555 400

Naša misija

Dobro došli na web stranice Poliklinike Dr. Kozarić u Sarajevu!

Poliklinika Dr. Kozarić je privatna zdravstvena ustanova koja je započela sa radom kao ginekološka i pedijatrijska ordinacija koncem 1996 godine.

U našoj modernoj poliklinici u centru grada, različite generacije imaju zajedničkog doktora. Kod nas su svi dobrodošli, od djece, trudnica, do starijih osoba. Naše pacijente posmatramo individualno i orijentiramo se ne samo prema općim normama i standardima, nego povezujemo modernu medicinu sa alternativnim metodama liječenja.

Poznavanje porodičnog naslijeđa je za našu djelatnost od velike važnosti i pomaže nam da bismo bili efikasniji u otkrivanju bolesti i odgovarajućoj terapiji. Mi nudimo visoki kvalitet medicinske usluge koji potkrepljujemo našim obrazovanjem, posvećenošću svakoj osobi i stalnim stručnim usavršavanjima. U našoj poliklinici na raspolaganju Vam stoji iskusan tim medicinskih profesionalaca, koji su uz pomoć svog znanja i najsavremenije tehnologije u službi Vaših želja i potreba.

Mi polažemo važnost da svaki pacijent ima pravo na zagarantovanu diskreciju, kao integralnom dijelu Hipokratove zakletve.

U Poliklinici Dr. Kozarić, Vaš doktor Vam je stalno na raspolaganju i možete ga kontaktirati u svako doba. Hitni pregledi se obavljaju odmah.

NAČELA NAŠEG RADA

  • Briga o ljudskom zdravlju u sklopu socijalnog, tjelesnog i duševnog blagostanjafamily
  • Sagledavanje čovjeka kao cjeline u sklopu liječenja
  • Profesionalan i human pristup pacijentu
  • Dostupnost pacijentu za sva objašnjenja o bolesti i liječenju
  • Očekivana iskrenost pacijenta u davanju podataka, sloboda poziva na telefon, e-mail, SMS.
  • Zaštita podataka prema Hipokratovoj zakletvi
  • Cijene usluga su fleksibilne u odnosu na socijalno stanje pacijenta jer nam je zdravlje naših pacijenata u prvom planu